Личен блог на сценариста Мирон Крумов

Казвам се Мирон Крумов и съм сценарист. Възможно е да ме познавате от телевизията, където си изкарвам хляба повече от 20 години. Възможно е и да не ме познавате, а щом сте тук, вероятно искате да разберете повече.

Телевизията е един от основните фактори за всемирното оглупяване, макар вече да бледнее пред поразиите, които нанасят интернет и социалните мрежи. Аз все пак се опитвам да създавам телевизионни продукти, които да не са така вредоносни – навремето с Иван и Андрей започнахме „Сблъсък“, минахме през какво ли още не, сега правим „Фермата“ и „Съни бийч“. Ако тези заглавия не ви говорят нищо – имате моите адмирации! Независимо, че работя (в) телевизия, препоръчвам на всеки срещнат да не гледа, а да си намери нещо по-умно за правене.

Имам две деца, семеен съм и пия успокоителни, за да може тялото ми да понася по-леко безумията на битието. В общи линии, това ви е достатъчно като информация за мен. Този сайт има връзки към основните интернет канали, в които се изявявам – Youtube, Facebook и Instagram.