За световната конспирация

Искам да започна с това, че съм крайно обиден от модното напоследък клише „режисиран сценарий”! Все четем за „режисиран сценарий за дискредитирането на не знам си кой”, „режисиран сценарий за заблуда на масите” и т. н. Е, не знам кой го измисли това клише, но ако ми кажете името му, непременно ще го съдя за нанесени морални щети! Аз съм сценарист по професия и вече чувствам народното недоволство да шушука зад гърба ми или да чука по прозореца ми нощем. Настоявам това глупаво клише да бъде извадено от употреба и да се замести с друго, което да не накърнява авторитета на никой бранш!

Сега, след като ви се оплаках, ще се опитам да поразсъждавам защо нашият народ вижда режисиран сценарий зад всеки ъгъл? Много престо! Не е лесно да си българин! На всяка крачка те дебнат заговори от световен мащаб! Телефонът ти се подслушва, жена ти е агент, синът ти е оперативно интересен, а в мазето има тайна лаборатория за експерименти с хора! Дори котката на съседите те гледа по-особено. Така се получава, защото има световна конспирация за унищожаване на българския народ от китайските евреи. Ако не вярвате, значи сте им попаднали в мрежите!

Много е трудно за обикновения българин да проумее мащабите на световния заговор! Истинско изпитание е за нас, тъй като телевизията ни залива със скрити послания, радиото лъже целенасочено, а вестниците трябва да ги четеш между редовете. Народното събрание е пълно с хуманоиди, а във Факултето стоварват извънземни от Сириус… Всичко е лъжа и конспирация!

Но, няма страшно! Аз ще ви кажа как да се противопоставите на силите на злото. Дръпнете пердетата и проверете зад ухото на вашето куче за таен предавател! Ако няма, търсете го зад огледалото в спалнята. Ако няма, със сигурност са го закачили на полилея в хола! Ако и там не откриете нищо, все пак ви благодаря, че се опитахте! Доверието ви значи много за мен! Все пак съм сценарист по професия…

ПП Ако съставите изречение от думите в курсив в този текст, много неща ще ви станат ясни…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *