Върнете ми парите! Върнете и бюджета!

Immortals / Войната на боговете

Днес го гледах и се чувствам ограбен! Бих искал да ми върнат парите за тази боза! Боза е комплимент всъщност. Още по-добре ще бъде създателите да върнат тия 75 милиона бюджет.

Рядко съм толкова негативно настроен, но в случая няма как иначе. Откъдето и да го погледнеш – катастрофа! Дори не е аматьорско, то просто е сбъркано. Нелогичен, слаб и неубедителен сценарий; посредствена актьорска игра (но то от тая тъпотия не виждам актьорите какво биха могли да направят); бездарна режисура и визуален кич. Да, това, което на трейлъра изглеждаше обещаващо и красиво, всъщност е кичозно. Може би става за дипломна работа на някой специалист по ефекти, но само за да го вземат на работа, а не да си го слага в портфолиото.

И все пак браво на продуцентите! Успели са да похарчат 75 милиона и същевременно чекията да изглежда ужасно евтина… За нищо не става. Нито е драматично, нито е пародия, въпреки че пръска кръв като във филм на Родригес, нито екшън има. Екшън сцените са малко, за сметка на тъпи диалози.  Не ме разбирайте погрешно, аз бих оценил драматичен диалог, но в случая такъв просто липсва. А екшън сцените загатват, че може би е имало шанс нещичко да се получи, но не – предпочели са да го насерат. Нито за миг не успяха да ме уловят в напрежение. По-скоро едвам се сдържах да не си тръгна. Като си помисля само, че с жена ми дадохме общо 26 лв. за това грозно недоразумение, направо ме заболява сърцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *