Какво става?!?

Според мен никой не знае. Живеем в дигитален свят и всеки ден преяждаме с информация – попиваме повече данни, отколкото мед може да изяде Мечо Пух. Всеки те убеждава, че неговата версия на истината е по-достоверна от реалността. Оставили сме се на телевизора да ни моделира съзнанието, преценката, идеалите… Социалните мрежи ни държат в будна социална кома. Намираме се в Матрицата, но за разлика от филма, при нас го няма Морфей да ни даде червено хапче. Или поне нещо за глава.

Човек вече не може да различи достоверните новини от изфабрикуваните. Затова избира да вярва на това, което му харесва. Един ще се лекува с хомеопатия и ще ти обяснява за фармацевтичната мафия. Друг ще гълта обикновени лекарства и ще те убеждава, че хомеопатията е лъжа. Ти, в крайна сметка, избираш да вярваш на жената с по-големите цици.

Това става – всеки те кара да му вярваш, защото има някакъв интерес. Аз от 20 години се занимавам с телевизия, голям краставичар съм станал и не искам никой да ми продава краставици. Направих този блог, за да се разтоварвам с писане. Който иска – нека чете. Който не иска – сайтове бол.

Призовавам ви само едно – мислете с главите си, а не с телевизорите.